Barnelørdag: Ornette for ungene

Arrangør: Barnelørdag

Dato: 06.04.2024

Konsert med barnesanger og Ornette Colemans lekne melodier. Barna deltar på elektroniske samplingbokser og klanginstrumenter.

Ved Kjetil Møster, Stein Urheim, Jon Hegre og Nils Are Drønen

Ca. 45 min.

Alder: fra 3 år

Reis kollektivt til Barnelørdag

Ulriken bydelssenter: Buss-stopp Landåstorget/ Vognstølen + gå ca. 8 min.

Billetter legges ut for bestilling én uke før arrangementet.

Om du ikke benytter deg av billettene, vennligst avbestill. Alle må ha billett, både voksne og barn.

Oppmøte senest et kvarter før arrangementsstart. Av hensyn til kunstnerne på scenen ber vi publikum respektere oppmøtetiden.

Spørsmål? Ta kontakt på e-post

barnelordag@bergen.kommune.no

(e-posten besvares ikke i helgene og høytider)

Ved utsolgt arrangement:

Er det utsolgt kan man eventuelt oppsøke arrangementsstedet før forestilling for å høre om det er ledige uavhentede billetter.

Arrangør: Barnelørdag i bydelene, Kulturetaten

Bestilling vil åpne Saturday, 30 March 2024