Barnas kulturhus: Eplehagen

Arrangør: Barnas kulturhus

Dato: 04.05.2024

13-13.45 FORESTILLING

Eplehagen: En musikalsk teaterforestilling om livet i Eplehagen. Barna får bli med på en reise fra gresset på bakken til eplene i toppen av trærne – og oppleve alt som gjemmer seg der imellom. Sammen oppdager vi livet i Eplehagen akkompagnert av sang, musikk, lyder og figurer. En varm, musikalsk og spennende forestilling for de aller minste. Maria Aasebø Rønhovde. Fra 1 år.

Billetter legges ut for bestilling én uke før arrangementet.

Om du ikke benytter deg av billettene, vennligst avbestill. Alle må ha billett, både voksne og barn.

Oppmøte senest et kvarter før arrangementsstart. Av hensyn til kunstnerne på scenen ber vi publikum respektere oppmøtetiden. Huset åpner dørene kl. 12.30.

Spørsmål? Ta kontakt på e-post: barnaskulturhus@bergen.kommune.no (e-posten besvares ikke i helgene og høytider)

Ved utsolgt arrangement: Sjekk denne siden for eventuelt avbestilte billetter. Du kan eventuelt også oppsøke Barnas kulturhus før forestilling for å høre om det er ledige uavhentede billetter.

Forestillinger på BKH er ment å skulle nå flest mulig barn. Vi ber derfor om at voksne publikummere alltid er i følge med barn.

Bestilling vil åpne Saturday, 27 April 2024
  • Saturday, 04. May 2024 - Saturday, 04. May 2024