Miss Tati

Arrangør: Barnas kulturhus

Dato: 08.04.2024

Fredag 5. april kl. 10 og 11.30 og mandag 8. april kl. 10 og 11.30.

Tatiana Palanca, Liliana Palanca og Eirik Blåsternes Fra 3 år.

Bli med på en reise inn i Tatis musikalske verden og opplev hennes unike miks av soul, hip hop og RnB.

NB! Både voksne og barn må ha billetter!

Silja Sol med Mikke Pus' dagbok måtte dessverre avlyse, men vi har vært så heldige at vi har fått Miss Tati til å ta over disse dagene.

Kontakt oss på epost; barnaskulturhus@bergen.kommune.no dersom du vil:

• Bestille plass i vår kafé, hvor medbrakt mat kan nytes
  • Avbestille billetter
  • Sette dere på venteliste