Billetter til kommunale arrangement

INFORMASJONSKAPSLER

Nettsiden inneholder cookies (informasjonskapsler), som er en tekstfil som tar vare på data og som inneholder informasjon. For å kunne bestille varer må du akseptere bruk av cookies. Formålet er å samle inn informasjon for å forbedre brukeropplevelsen, samt optimalisere innholdet for den enkelte bruker.

Fortellerforestilling om Bjørnen Herr Brun (påmelding førskole)

Arrangør: Bergen Offentlige Bibliotek

Dato: 14.03.2024

Beskrivelse

Bli med på Sindre Titlestad Westgårds fortellerforestilling basert på billedboken "Bjørnen herr Brun" skrevet av Henrik Hovland og illustrert av Åshild Irgens. Bjørnen herr Brun og fru Brun lever et ukomplisert liv i skogen, slik de har gjort i alle år. Men de blir veldig bekymret da de oppdager at skogen fylles med slalåmbakker, hytter og maskiner, og herr Brun skjønner at han må gjøre noe. Kanskje de andre dyrene i skogen vil være med å kjempe mot menneskene? Men det er ikke lett å få hjelp av noen når du har spist familiemedlemmene deres! Fortellerforestillingen varer i ca. 45 minutter. For førskolebarn. 

Rammeplan barnehage: Barna skal lære å ta vare på seg selv, hverandre og naturen. Barnehagen skal legge grunnlag for barnas evne til å tenke kritisk, handle etisk og vise solidaritet.

Bærekraftsmål 15: Livet på land - Beskytte, gjenopprette og fremme bærekraftig bruk av økosystemer, sikre bærekraftig skogforvaltning, bekjempe ørkenspredning, stanse og reversere landforringelse samt stanse tap av artsmangfold.

Klimafestivalen junior er støttet av Nasjonalbiblioteket. 

Bestill billetter

Salget er avsluttet nå Wednesday, 13 March 2024
dager
 • Thursday, 14. March 2024 - Thursday, 14. March 2024
ganger
 • 12:00 — 13:00
Adresse
 • Barnas BibLab på Sletten
  Barnas BibLab på Sletten
  5081, BERGEN
Aldersgruppe
Tilbakebetaling og avbestilling
 • På grunn av begrenset sitteplass, ber vi deg avbryte minst 48 timer før et planlagt arrangement. Dette gir oss muligheten til å fylle arrangementet.
  Du kan avbestille via telefon eller online her.
 • Avbestillinger gjort 7 dager eller mer i forkant av arrangementets dato, vil få 100% refusjon.
 • Avbestillinger gjort innen 3 - 6 dager før arrangementets dato vil få et tillegs gebyr på 20%.
 • Avbestillinger gjort innen 48 timer til arrangementet vil få et tillegs gebyr på 30%.