Den lille store reisen

Arrangør: Barnas kulturhus

Dato: 19.02.2024

Fredag 16. februar kl. 10 og 11.30 og mandag 19. februar kl. 10 og 11.30.

Open Window Theatre – Dominika Minkacz-Sira. Fra 1 år.

Sammen med den lille fuglen Kiwi, tar vi fatt på en stor reise i en varmluftballong for å utforske universet og la drømmen om å kunne fly komme til live. Figurteaterforestilling dedikert til de minste barna.

NB! Både voksne og barn må ha billetter!

Kontakt oss på epost; barnaskulturhus@bergen.kommune.no dersom du vil:

• Bestille plass i vår kafé, hvor medbrakt mat kan nytes
  • Avbestille billetter
  • Sette dere på venteliste